KezdőlapÁrak - Gerinciv

"Az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét."

Találd meg
a gerincednek megfelelő kezelési csomagot

Csomagban nem csak pénzt spórolhatsz, de komplex kezelési tervnek megfelelő szolgáltatást vehetsz igénybe. A csomagok tartalma személyre szabva igény esetén módosulhat.
Kezdő Gerinc
Minden gerinckezelés alapja a mozgásminta helyreállítása. Kisebb problémák esetén és megelőzés céljából 3 alkalom után, az ajándék gyakorlófüzet segítségével mindenki önállóan is képes lesz alkalmazni a gyakorlatokat akár otthon is. Mindenkinek ajánlott, aki szeretné megelőzni a gerincproblémákat.
Ft40.000,-
  • 3 x 1 óra NMPT® Tréning
Ülő Gerinc
A sok ülés hatására megváltozott kötőszöveteket hivatott optimalizálni. A 3 alkalmas kezelés lazítja a feszes kötőszöveteket, és fejleszti az egyéni tartásmintát. Tartás fejlesztés azok számára, akik manuális kezeléssel kívánnak eredményeket elérni, vagy szeretnének ízelítőt kapni a TestSzobrász® kezelésből.
Ft55.000,-
  • 3 x 1,5 óra TestSzobrász® kezelés
Prémium Gerinc
Komplex kezelés azoknak, akiknek több kell, mint egy fájdalommentes gerinc. A TestSzobrász® 3 kezeléses szériáját is tartalmazó csomag, a mozgásmintát javító pontos gyakorlatsor elsajátítása mellett, a tartásminta optimalizálásával is támogatja a testi feszültségek oldását, és a testi-lelki felfrissülést.
Ft90.000,-
  • 3 x 1 óra NMPT® Tréning
  • 3 x 1,5 óra TestSzobrász® kezelés
  • Kinesio-Tape ragasztás
Sportos Gerinc
Verseny-és hobbisportolóknak, a sérülések megelőzése és a jobb teljesítmény érdekében. A tartás- és mozgásminta javításával, egyénre szabott gyakorlatokkal és kötőszöveti masszázzsal optimalizáljuk a gerinc terhelését. A kezelések a mozgástartomány és a stabilitás fejlesztésével az ízületek jobb teherbíró képességét támogatja.
Ft75.000,-
  • 5 x 1,5 óra kezelés
  • Kinesio-tape ragasztás

Tegyél gerinced egészségéért válassz az alábbi kezelések közül

A feltüntetett árak bruttó összegek és forintban értendők

Állapotfelmérés – 12000 Ft / 1 óra

TestSzobrász® kezelés – 20000 Ft / 1,5 óra

NMPT® – 40000 Ft / 3×1 óra

Fej-nyak kezelés – 10000 Ft / 40 perc

Komplex Gerinckezelés – 15000 Ft / 1 óra

1 órás kezelés – 15000 Ft / 1 óra

1,5 órás kezelés – 18000 Ft / 1,5 óra

NMPT Kontroll (visszatérő egyéni gyakorlás) – 8000 Ft

Kinesio-tape – 3000 Ft