Kezdőlap EGYÉNI NMPT

30000 Ft / 3x1 óra
45000 Ft / 3x1 óra (az otthonodban)

A KÖNNYED ÉS FÁJDALOMMENTES TESTMOZGÁSÉRT

Ismerd meg és sajátítsd el Bene Máté módszerét, a legújabb tudományos ismeretekre alapozott új mozgásrendszert, gerinced egészségéért.

A KÖNNYED ÉS FÁJDALOMMENTES TESTMOZGÁSÉRT

Ismerd meg és sajátítsd el Bene Máté módszerét, a legújabb tudományos ismeretekre alapozott új mozgásrendszert, gerinced egészségéért.

Miben segít Neked az NMPT?

A tréning során a Te személyedre szabva megismerheted azokat a - főleg ülőéletmódból adódó - mozgás- és tartásmintákat, amelyek Számodra olyan elváltozásokhoz vezethetnek, amik később, vagy akár már jelenleg is gerinc- és egyéb ízületi fájdalmakat okoznak.
A cél, olyan személyre szabott gyakorlati és elméleti tudás átadása, amit a mindennapokban is sikeresen alkalmazhatsz a mozgásszervi problémáid elkerüléséért.
A gyakorlatok és az életmóddal kapcsolatos tanácsok mellett, kapsz egy NMPT gyakorlófüzetet is, amiben képekkel illusztrálva, részletes leírásokkal találod meg az alapgyakorlatokat. Ezt bármikor, otthon is használhatod segítségképpen, de feljegyezhetsz benne észrevételeket, kérdéseket is, amikről bármikor konzultálhatsz személyesen, vagy akár online is. Az elsajátított gyakorlatokat és ismereteket később, bármikor képes leszel alkalmazni a mindennapokban.

Házhoz megy a segítség!

Igény esetén, otthoni körülmények között is lehetőség van a NMPT gyakorlatsor elsajátítására és gyakorlására. Ha nehezen tudod megoldani az utazást, vagy a munka/család miatt nincs elég időd, hogy egyéni órára elgyere, ezt a lehetőséget Neked találták ki.
Győrben, otthoni körülmények és eszközök segítségével tanulhatod meg, hogyan kerüld el a degeneratív gerinc-és ízületi bántalmakat. Így a minimális eszközigényre is kapsz tippeket, hogy a Számodra megfelelő gyakorlatokat hol és hogyan végezd az otthonodban.
A gyakorlatsor otthoni elsajátítása, oltással rendelkező, gyakorlott NMPT Instruktor felügyelete mellett zajlik 3x1 órában.

Gyakorlófüzet

https://gerinciv.hu/wp-content/uploads/2021/06/NMPT-OTTHON-KÖNNYEN.png